Exclusieve Sokkels en Zuilen

Ambachtelijk vervaardigd door Voet bij Stuk

‘Prima’ 2018

Een unieke collectie exclusieve sokkels


De gevarieerde collectie exclusieve sokkels worden aselect uitgebracht en gelimiteerd uitgegeven. Ieder model wordt ambachtelijk vervaardigd van hoogwaardig Europees eikenhout, Afrikaans mahoniehout of in een uitzonderlijk geval van zeldzaam exotisch hardhout. De modellen uit de huidige collectie worden in houtsoort en afwerking afgestemd naar uw persoonlijke voorkeur. In iedere verschijningsvorm dienen de modellen van exclusieve sokkels het kunstwerk met een intuïtieve aantrekking op de kunstkenner en kunstminnaar.

Onda

Onda is het Italiaanse woord voor golf. Een dynamisch sokkel gevormd in één vloeiende beweging, maakt dat geëxposeerde werken zich in de lucht uitstrekken. De sokkel heeft een klassieke uitstraling, die door zijn sierlijke eenvoud de symbiose tussen kunst en interieur tot stand brengt. Onda is hier uitgevoerd in Afrikaans mahoniehout met een donkere finish.

Specificaties
  • Houtsoort: Mahonie
  • Afwerking: Dark finish
  • Hoogte: 125cm
  • Oppervlakte plateau: 30cm x 28cm

LINEA

Linea betekent recht. Slank en gestroomlijnd met een verfijnde afwerking. Linea is kalm in zijn voorkomen en stabiel vormgegeven om te dienen als rustige ondersteuning in de expositie van uw kunst. Door zijn zachte voorkomen vormt dit model zich naar iedere omgeving en elk interieur. Linea is hier uitgevoerd in Europees eikenhout met een lichte finish.

Specificaties
  • Houtsoort: Eiken
  • Afwerking: Dark finish
  • Hoogte: 120cm
  • Oppervlakte plateau: 28cm x 28cm

Houtsoort en afwerking

Exclusieve sokkels worden gefaseerd behandeld met speciale was-olie die de duurzaamheid en toon van houtsoorten bepaalt. Voor ieder model vervaardigd uit eiken, mahonie of exotisch hardhout, is er een lichte en donkere was-olie. Deze afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling van verwerkt kernhout. De afwerking van speciale was-olie vormt een degelijke beschermlaag, garandeert dat de poriën van het hout worden afgesloten en resulteert in gemakkelijk te onderhouden exclusieve sokkels en zuilen van hoogwaardige kwaliteit.

Image
Mahonie light finish

Afrikaans Mahoniehout

Het mahoniehout waaruit exclusieve sokkels ambachtelijk vervaardigd worden, behoort tot het genus Afrikaans mahonie. De stabiele rode houtsoort is uniek in zijn soort als het gaat om het aannemen van gracieuze vormen en bewerkt worden tot dynamische constructies.

Image
Mahonie dark finish
Image
Eiken light finish

Europees Eikenhout

Iedere exclusieve sokkel gesneden uit Europees eikenhout, is afkomstig van het traditionele Quercus, een geslacht van de loofbomen. Karakteristiek door zijn mooie spiegel, zijn alle sokkels en zuilen die van dit traditionele Franse eikenhout zijn vervaardigd, geselecteerd op zijn zeldzaam hoge stralen, prachtige draden en lichte kleur. Het woord eik is verwant aan het Indische igja dat verering betekent.

Image
Eiken dark finish

Onderhoud

De ambachtelijke vervaardiging van de huidige modellen sokkels en zuilen, maakt het mogelijk om uw exclusieve smaak tot in detail door te voeren. Zo kan de hoogte van ieder model, evenals de oppervlakte van ieder draagplateau, volledig naar voorkeur afgestemd worden. De speciale afwerking met de door u gekozen was-olie, beschermt en verduurzaamt het kernhout. Een periodieke behandeling met de bijgeleverde speciale was-olie en voorschriften wordt daarom aangeraden.

Levering

Na het compleet maken van de reservering van uw exclusieve sokkel, ontvangt u direct een bevestiging van de door u geselecteerde specificaties en de bijbehorende factuur. Voet bij stuk verwerkt uw reservering in het originele ontwerp van het model van uw voorkeur. Zodra u volledig tevreden bent en akkoord geeft, wordt uw exclusieve sokkel ambachtelijk in productie genomen en ontvangt u de verwachte afleverdatum.

Reserveer uw exclusieve sokkel

Reserveer direct een van de huidige modellen uit de gelimiteerde collectie ‘Prima’ 2018 exclusieve sokkels. Ervaren houtexperts voeren uw persoonlijke voorkeur in houtsoort en afwerking handmatig door in uw exclusieve sokkel.

Exclusieve sokkels zijn originele ontwerpen van Voet bij Stuk. De producten van Voet bij Stuk staan voor unieke hoogwaardige houtbewerking. Alle producten worden vervaardigd en beproefd door houtexperts. Onze ambachtelijke expertise staat garant voor hoogwaardige kwaliteit.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA