Reserveer uw exclusieve sokkel

van Voet bij Stuk

Persoonlijke service

Na het compleet maken van uw reservering, ontvangt u direct een bevestiging van de specificatie en factuur van uw exclusieve sokkel. Voet bij Stuk verwerkt uw aanpassingen in het originele ontwerp van het model van uw voorkeur. Ervaren houtexperts voeren uw persoonlijke voorkeur in houtsoort, afwerking en maten handmatig door in uw exclusieve sokkel.

Levering

Nadat u volledig tevreden bent met uw ontwerp en de factuur is voldaan, wordt uw exclusieve sokkel in productie genomen en ontvangt u de levertijd bij benadering. afwerking en maten handmatig door in uw exclusieve sokkel.

Onderhoud

De speciale afwerking met de door u gekozen was-olie, beschermt en verduurzaamt het hardhout van uw exclusieve sokkel. Een periodieke behandeling met de bijgeleverde speciale was-olie en voorschriften wordt daarom aangeraden.

Vragen en advies

Voor al uw vragen over de gelimiteerde collectie, deskundig advies of een exclusieve inkijk in de huidige collectie, kunt u gerust contact opnemen.

Bestelformulier

Reserveer uw exclusieve sokkel en voer direct uw persoonlijke voorkeuren door

13 + 6 =

Exclusieve sokkels zijn originele ontwerpen van Voet bij Stuk. De producten van Voet bij Stuk staan voor unieke hoogwaardige houtbewerking. Alle producten worden vervaardigd en beproefd door houtexperts. Onze ambachtelijke expertise staat garant voor hoogwaardige kwaliteit.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA