Identiteit

voor de kunst

Voor de kunst

Kunst doorkruist domeinen en disciplines met verhalen verwoord in verbeelding. Door de kunstenaar gevangen in materialen die nog nooit zo gevormd en beladen werden. Ieder werk zorgvuldig gecomponeerd om de toeschouwer te verwonderen. Exclusieve sokkels en zuilen onderschrijven de esthetische waarde van kunst. Geïnspireerd op de eeuwige devotie van de kunstenaar, zijn exclusieve sokkels ontworpen om de omgeving te doen luisteren naar een zorgvuldig gecomponeerd verhaal.

Orginele ontwerpen van Voet bij Stuk

Exclusieve sokkels zijn vervaardigd naar originele ontwerpen van Voet bij Stuk. De modellen van de huidige collectie exclusieve sokkels en zuilen, zijn ontworpen om op een ultieme wijze de pluriformiteit van hedendaagse en klassieke kunst te complementeren. De unieke verschijningsvorm, natuurlijke souplesse en ambachtelijk afgewerkte vormen maken dat beelden zich in de lucht uitstrekken. Originele Voet bij stuk ontwerpen staan voor uitzonderlijk krachtige en hoge kwaliteit houtbewerking. Alle producten van Voet bij Stuk worden handgemaakt en beproefd door houtexperts.

Contact met kunst in essentie verdiept

De constructieve ontwerpen van Voet bij Stuk lijken met natuurkundige wetten te spelen. De unieke verschijning van de exclusieve sokkels en zuilen activeert een cognitief en optisch proces bij het publiek. Uit de dimensionale conceptie vloeit een intuïtieve aantrekking tot kunst. Exclusieve expositie doet de omgeving zwijgen, zodat zorgvuldig gecomponeerde verhalen beter kunnen worden verstaan. In de benadering wordt het contact tussen kunst en toeschouwer in essentie verdiept. Gevormd naar een ruimte of speciaal binnen tentoonstellingen, exclusieve sokkels doen exposities en perspectieven transformeren.

Exclusieve sokkels worden mogelijk gemaakt in samenwerking met

Exclusieve sokkels zijn originele ontwerpen van Voet bij Stuk. De producten van Voet bij Stuk staan voor unieke hoogwaardige houtbewerking. Alle producten worden vervaardigd en beproefd door houtexperts. Onze ambachtelijke expertise staat garant voor hoogwaardige kwaliteit.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA